Hair To The Throne: How To Get Kit Harrington's Locks

Υπήρξε κάποιος χαρακτήρας στην ιστορία της τηλεόρασης που να έχει πυροδοτήσει περισσότερο φθόνο και λαγνεία από τις λαχταριστές λούτσες του Τζον Σνόου του Game Of Throne, γνωστός και ως Βρετανός ηθοποιός Κιτ Χάρινγκτον; Υπάρχει τα μεγάλα μαλλιά του Joe Keery στο Stranger Things ή ότι Κούρεμα Peaky Blinders. Αλλά μήπως κάποιο από αυτά τα στυλ είχε το δικό του συμβόλαιο που απαγόρευε στον χρήστη να αφήσει μια τρίχα από τη θέση του;

Ο Χάρινγκτον το έκανε, και ενώ ο Α-λίστερ έκανε κρυφά μικρές παραλλαγές στο κόψιμο για άλλους ρόλους, έπρεπε πάντα να επιστρέφει σε αυτό το ζωηρό, σγουρό κούρεμα του Τζον Σνόου όταν επέστρεφε στο Game Of Thrones. Τώρα, το ρολόι του τελειώνει και με τις συζητήσεις για τον ηθοποιό που περιμένει με ανυπομονησία μια κουρτίνα που τελειώνει το συμβόλαιο, που αφήνει χώρο στο σύμπαν για κάποιον να πάρει το μανδύα με σγουρά μαλλιά.

Μπορεί να είσαι εσύ; Εάν ανταποκρίνεστε στην πρόκληση, ρωτήσαμε τον κορυφαίο κουρέα Dan Smith από το Ruffians στο Εδιμβούργο για το πώς να αποκτήσετε τα καλύτερα κουρέματα της Kit Harrington. Αν δεν ξέρετε τίποτα, αυτό είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Kill The Boy

Με τις τρίχες του προσώπου του λίγο πιο κοντές από ό,τι έγινε στις επόμενες σεζόν του ως Τζον Σνόου, ο Χάρινγκτον αφήνει τα μαλλιά να μιλήσουν όλα εδώ, τα κοτσάνια συνδυάζονται ευκολότερα με την ακατάστατη χαίτη του.

«Τα μαλλιά του έχουν μεγάλο βάρος που πλαισιώνουν τα πιο απαλά χαρακτηριστικά του και τονίζουν τα σκούρα μάτια του», λέει ο Smith. «Είναι ένα κλασικό μεσαίο μήκος με αμβλύ κόψιμο, που ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σκληρές γωνίες και έχει το ίδιο μήκος παντού. Ένα αμβλύ κόψιμο θα σφραγίσει τα άκρα αποτρέποντας το σχίσιμο των άκρων.

«Για να φορμάρετε, στεγνώστε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα για να αποκτήσετε αυτή την παραλία, χωρίς κόπο. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα σπρέι με θαλασσινό αλάτι ή μια πάστα styling. Για αυτό το look είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε προϊόντα με βάση το νερό σε βρεγμένα μαλλιά και να αφήνετε το προϊόν να στεγνώσει φυσικά για να αποκτήσετε υφή.»

Kit Χτένισμα Harrington

Κάντε Slick It Back

Και από ένα πιο αγορίστικο στιλ από τον Χάρινγκτον, πηγαίνουμε σε ένα στυλ με γυαλιστερό πίσω στυλ που περιγράφεται καλύτερα ως εξαιρετικά άνετο ιταλικό που σκέφτεται το καλύτερο μέρος για να πάρετε έναν εσπρέσο ενώ περιμένει την επόμενη επίδειξη μόδας της Pitti.

Ο Smith συμφωνεί, κάπως: «Με το να σπρώχνεις τα μακριά μαλλιά πίσω από τα αυτιά, μπορείς να δημιουργήσεις μια πιο κομψή εμφάνιση. Τα γένια του Kit έχουν επίσης σφιχτεί, κάνοντάς τον να φαίνεται πιο εκλεπτυσμένος. Βάλτε τον κουρέα σας να κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος του μήκους και απλώς κόψτε τις άκρες έτσι ώστε τα μαλλιά να εφαρμόζουν τέλεια πίσω από το αυτί.

«Κόψτε τα γένια παντού με κουρευτική μηχανή για να δημιουργήσετε μια κοντή αλλά πυκνή εμφάνιση. Αφήστε τα μαλλιά λίγο υγρά πριν το styling και τραβήξτε το πάνω μισό πίσω με έναν πηλό ή πάστα styling. Εστιάστε στην εφαρμογή του προϊόντος από πάνω ή στο μπροστινό μέρος και γύρω από τα πλάγια, ώστε τα μαλλιά σας να παραμένουν ελεγχόμενα και άθικτα όλη την ημέρα.»

Kit Χτένισμα Harrington

Το Primp που υποσχέθηκε

Με μόνο ένα ίχνος από το μήκος του συνηθισμένου κουρέματός του Jon Snow και το πιο ανοιχτό φυσικό χρώμα μαλλιών του Harrington, αυτό το στυλ είναι λιγότερο «ο χειμώνας έρχεται» και περισσότερο «το καλοκαίρι είναι εδώ».

«Τα μαλλιά του φαίνονται πιο υγιή και ο τόνος του δέρματός του πιο λαμπερός», σημειώνει ο Smith. «Για να το αποκτήσετε, ζητήστε ένα κούρεμα με ομοιόμορφα στρώματα για να αφαιρέσετε κάποιο βάρος, ώστε τα μαλλιά να μην είναι πολύ βαριά στα πλάγια και στην πλάτη. Αυτό θα δημιουργήσει επίσης μια ωραία κίνηση που ρέει, ώστε να είναι ευκολότερο να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και η αναμονή μεταξύ των κουρέματος μπορεί να είναι μεγαλύτερη.

«Χρησιμοποιήστε λίγο σπρέι θαλασσινού αλατιού και πιστολάκι μαλλιών με διαχύτη για να ενθαρρύνετε τις μπούκλες και να της δώσετε περισσότερο όγκο. Ποτέ μην πηγαίνετε πάνω από τη μέση θερμότητα και στεγνώνετε σε χαμηλή ταχύτητα. Στεγνώστε μόνο περίπου το 80 τοις εκατό, καθώς το τελευταίο κομμάτι πρέπει να στεγνώσει στον αέρα για να μην γίνει πολύ μεγάλο.»

Kit Χτένισμα Harrington

Κορυφή και ουρές

Τα μαλλιά της Kit Harrington δεν ξαναβγαίνουν απλώς μετά το κούρεμα. Θα χρειαζόταν ενάμιση χρόνο για να φτάσει από το κοντό στο μήκος που έχει ως Jon Snow. Έτσι, αν έχετε μια συνέντευξη ή μια μεγάλη εκδήλωση στο κόκκινο χαλί και θέλετε να δείχνετε πιο καθαρά για αυτό, θα πρέπει να γίνετε δημιουργικοί όπως έκανε ο Χάρινγκτον εδώ. Δεν είναι αρκετά κορυφαίος όπως είχε στην εκπομπή, αλλά δεν είναι μακριά.

«Πρώτον, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά είναι αρκετά μακριά για να μπορείτε να δένετε», λέει ο Smith. «Στη συνέχεια, ζητήστε μόνο ένα ή δύο εκατοστά από τις άκρες για να διατηρήσετε τις τούβλες σας υγιείς και χαρούμενες, ενώ παράλληλα βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν ακόμα αρκετές τρίχες.

«Αν το styling είναι βρεγμένο, εφαρμόστε μια κρέμα styling πριν τη μαζέψετε, ώστε όταν στεγνώσει φυσικά να μην φριζάρει. Αν το styling είναι στεγνό, αφού το δέσετε ξανά, ψεκάστε λίγη λακ σε όλο το κεφάλι και λειάνετε προς τα κάτω για να βεβαιωθείτε ότι θα σταματήσετε να πετούν οι τρίχες.

Kit Χτένισμα Harrington

Hair To The Iron Throne

Αυτή η εμφάνιση είναι κορυφαία Jon Snow. Τα μακριά μαλλιά συνήθως λειτουργούν καλύτερα όταν ο χρήστης είναι ξυρισμένος ή, διαφορετικά, υπάρχουν πάρα πολλές τρίχες. Ο Χάρινγκτον ξεφεύγει με το να σκουπίζει το πρόσωπό του προς τα πάνω και έξω από το πρόσωπό του, το οποίο επίσης χρησιμεύει για να προσθέσει ύψος και να επιμηκύνει τα στρογγυλότερα χαρακτηριστικά του.

Ο Smith λέει ότι για να κόψετε το Snow πρέπει να ζητήσετε από τον κουρέα σας ένα ξυράφι για να δημιουργήσετε κίνηση ενώ αφαιρείτε βάρος από τα βαριά σγουρά μαλλιά.

«Επίσης, τακτοποιήστε τα γένια σας κάτω από το λαιμό και στα μάγουλα, αφήστε λίγο μήκος κάτω από το πηγούνι για να έχετε μια πιο πυκνή εμφάνιση. Στεγνώστε με πετσέτα έως 80 τοις εκατό και εφαρμόστε ένα σπρέι με θαλασσινό αλάτι. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να τρίψετε το προϊόν για να τονίσετε τις μπούκλες και να δημιουργήσετε ένα όμορφο αποτέλεσμα με υφή.

«Για τα γένια, χρησιμοποιήστε μια σταγόνα ελαίου γενειάδας σε μέγεθος μπιζελιού για να εξομαλύνετε τυχόν τραχιές τρίχες και για να διατηρήσετε τα γένια ενυδατωμένα και τακτοποιημένα».

Kit Χτένισμα Harrington

Έπιπλα προσώπου

Για τον ρόλο του στο West End ως κολλητός σεναριογράφος Austin στο True West, ο Harrington χρειαζόταν ένα βλέμμα που θα αντικαθιστούσε τον debonair πολεμιστή για κάτι πιο ιδιαίτερο. «Έχοντας ένα στυλ μεσαίου μήκους που ωθεί προς τα πίσω βοηθά στη δημιουργία μιας πιο εκλεπτυσμένης, γυαλισμένης εμφάνισης, ενώ εξακολουθεί να αγκαλιάζει τις μπούκλες του Kit», λέει ο Smith. «Βεβαιωθείτε ότι ζητάτε από τον κουρέα σας να κρατήσει το μήκος λίγο περισσότερο από πάνω, ώστε να είναι εύκολο να το σπρώξετε προς τα πίσω.

«Απλώστε μια μικρή ποσότητα πάστας styling σε βρεγμένα μαλλιά, χρησιμοποιήστε στεγνωτήρα μαλλιών και μια βούρτσα εξαερισμού για να σπρώξετε τα μαλλιά προς τα πίσω και όταν τα μαλλιά σας είναι περίπου 80 τοις εκατό στεγνά, χρησιμοποιήστε μια πινελιά περισσότερο από την πάστα styling για να τους δώσετε ένα ωραίο φινίρισμα. ”

Κατά τα άλλα, το «tache» έκανε μια κάπως επιστροφή, με τους αστέρες του Χόλιγουντ Χένρι Κάβιλ και Ζακ Έφρον να δείχνουν πώς να ανανεώσουν το κειμήλιο της δεκαετίας του ’70. Αυτό το βλέμμα προοριζόταν να ακολουθήσει αυτή τη ρετρό ατμόσφαιρα για το παιχνίδι του, αλλά θα συνιστούσαμε να ακολουθήσετε τον Cavill και τον Efron και να φυτέψετε μερικά κοτσάνια στα πλάγια για να εξισορροπήσετε το βλέμμα και να κάνετε το θάμπωμα του προσώπου να φαίνεται λιγότερο τραβηγμένο.

Kit Χτένισμα Harrington

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad